Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно бутони ICS
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко мислиш въпросната капачка да е тънкостенна (0,1 - 0,3 mm.) Такъв тънкостенен детайл е по-труден за изработка отколкото ако е масивен (от еднороден материал)Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:15.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Мерси за саветите и аз мисля някакъв вариант и накрая ще се похваля със снимки.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
-
Първоначално публикувано от savoibul Покажи съобщениеМерси за саветите и аз мисля някакъв вариант и накрая ще се похваля със снимки.
Първо свалих бутоните с издърпване, като преди това бях обелил гадната и лепкава гума от тях и отидох до един магазин за платове, за да си взема парче кожа с голямо съдаржание на еластан в нея (като ластик е, използва се за претапициране на детайли по колите,а и не само)
После направих шаблон по размерите на бутона, като предвидих и аванс който ми е нужен за шева.
След което пробвах няколко вида шев, за да избера най-подходящия, като здравина и едрост на близки по размера парчета кожа и чак тогава разкроих точния.
После заших правия шев, като преди това бях белязъл до къде е дължината на копчето. Кожата съм я пуснал нарочно по-дълга, за да мога после по-лесно да вкарам бутона в калъвчето което ще се получи.
След което заших и кръгчето отгоре.
После пробих с нагорещена игла по четери отвор на всеки бутон, за да мога да завържа/зашия калъфчето за бутона, за да не излиза при дърпане. Може да стане и с лепене, но аз предпочетох така, защото ако се протърка някога кожата, по лесно може да се смени.
След което обърнах калъвчето с лице и мушнах бутона вътре, като правия шев попада в фабрияния жлеб на бутона за да не надува и да не превърта (фабричния жлеб на бутона се вижда на снимките по-нагоре). Опънах добре кожата и изрязах стърчащия остатък отдол.
После заших/завързах калъвчето за бутона, през отворите които бях направил предварително (малко по-нагоре в темат). Цялата процедура я повторих и на двата бутона и тогава отидох да ги монтирам на ICS-а. Наживо изглеждат много по-добре, защото се връзват на черния кожен салон, кожата по волана, скоростния лост и ръчната спирачка.
П.П. Само да допълня, че шиенето не съм го правил аз. Дадох на жената и на майками да пробват по една мостра, след което избрах коя от двете прави по-равномерен и здрав шев, в случая майка ми. Инече им благодаря и на двете, че ме изтърпяха, защото бутоните се получиха някаде от 7-8 път, защото кога шева не ми хареса, кога нещо друго се обърка, но накрая станаха перфектни. Преди да започна сам да ги правя, обиколих по Благоевград каде се сетих че има тапицери, да ги питам дали могат да ми ги ушият. Но навсякаде ме гледаха странно и ми обесняваха как това е невъзможно. Ама ето че е възможно и то даже не станаха никак зле.Last edited by savoibul; d.m.y г., 21:10.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
Comment